21Μαΐ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Θα ήθελα με την παρούσα να σας γνωστοποιήσω την κυκλοφορία αυτού του νέου βιβλίου και μοναδικού στο είδος του για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, το οποίο αποτελεί ένα χρήσιμο σύμβουλο σε όσους υποβάλουν δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Το εξώφυλλό του σας παρουσιάζω συνημμένο για μια καλύτερη γνωριμία του.

Επίσης, εμπεριέχει ένα συμπλήρωμα για την ανάλωση κεφαλαίου και την δικαιολόγηση των τεκμηρίων και δαπανών διαβίωσης στην φορολογία εισ/τος, καθώς και ένα κεφάλαιο για την δικαιολόγηση των εμβασμάτων στο εξωτερικό. Η πληρότητά του χαρακτηρίζεται από την ενημέρωση που έχει μέχρι σήμερα (περιλαμβάνει και την νέα εγκύκλιο για τον έλεγχο περιουσιακής κατάστασης) και με το cd που περιέχει με τους αναλυτικούς πίνακες – υποδείγματα.

Θεωρείται αναγκαίο σε όσους ελέγχονται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο και από οποιαδήποτε αρχή για την περιουσία τους. Το βιβλίο χαρακτηρίζεται πολύτιμο και ως δώρο σε φιλικά ή συνεργαζόμενα με εσάς πρόσωπα και στελέχη. Η τιμή του στα βιβλιοπωλεία είναι 40 € συν ΦΠΑ 2,60€.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από εμένα, με την ειδική τιμή – έκπτωση που θα κάνω ειδικά για σας, για όσα αντίτυπα επιθυμείτε, 25% στην καθαρή τιμή του, δηλαδή (40 € – 10 € = 30 € το καθένα) € χωρίς ΦΠΑ, με απόδειξη δαπάνης, ως συντ/χος – συγγραφέας – εκδότης που είμαι, σύμφωνα και με την εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών, την οποία θα σας αναφέρω όταν το αποφασίσετε.

Η διάθεσή του σε φιλικά ή συνεργαζόμενα με εσάς πρόσωπα – στελέχη, που κατέχουν κάποια δημόσια θέση, υπόχρεου σε υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, θα μπορούσε να εκτιμηθεί ιδιαίτερα ευχάριστη και συμβολικά ως δώρο εορτών ή του νέου έτους.

Συμπληρωματικά σας γνωστοποιώ για το βιβλίο ότι, πέρα από την εκδοτική του επιτυχία (είναι η δεύτερη ανατύπωσή του, Απρίλιος 2017), το έχουν προμηθευτεί Σύλλογοι Δικηγόρων, Ελεγκτικοί Θεσμοί και πρόσφατα η Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων.

Θα σας ήμουν ευγνώμων αν είχα την απάντησή σας το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ!
Με τιμή

Συγγραφέας – εκδότης